Meer resultaten voor regenwater

 
regenwater
 
Regenwater veilig gebruiken Alles over water van de kraan.
Is je regenwater op, kies dan voor een veilige methode om het bij te vullen. HOE KAN IK REGENWATER GEBRUIKEN? Om regenwater te gebruiken voor je toilet of wasmachine, heb je een speciale installatie nodig. Daarmee kun je regenwater opvangen en naar aparte kranen leiden.
drainage
Regenwater.
GEP heeft een breed en hoogwaardig assortiment waarmee voor we ieder project een passend regenwater systeem samen kunnen stellen. Fred Prins Commercieel directeur Meer referenties. Producten voor het gebruik van regenwater.: Pompen en dompelpompen voor het gebruik van regenwater., Filters voor regenwater voor infiltratie en gebruik van regenwater.,
afvoer toilet
Regenwater Vlaamse Milieumaatschappij.
Regenwater via de riolering afvoeren is niet meer van deze tijd. Je kan het regenwater hergebruiken of infiltreren in de bodem, het bufferen of tijdelijk opslaan op je eigen terrein. Bij verbouwen ben je verplicht om je regenwater en afvalwater van elkaar te scheiden, om de kwaliteit van onze rivieren te verbeteren en wateroverlast te voorkomen.
water in kelder grondwater
Regenwater en waterputten De Watergroep.
Waarvoor kan je regenwater gebruiken? Regenwater kan een uitstekend alternatief bieden voor leidingwater bij laagwaardige doeleinden zoals toiletten doorspoelen, de auto reinigen, kleding wassen, de tuin besproeien, de vloer dweilen of de stoep reinigen. Waarvoor kan je regenwater niet gebruiken?
afkoppelen regenwater
Regenwater Livios.
Pvc-dakbedekking oorzaak van witte schijn in regenwater? Vraag en antwoord dank aan Mathias Vermandere, Farys. In ons regenwater zit een redelijke witte schijn. Als ik de auto met dat water was komt er een film op het oppervlak die ik maar moeilijk kan verwijderen.
waterverzachter onderhoud
Regenwater Farys.
Waarvoor kan je regenwater gebruiken? Gescheiden afvoer van regenwater en afvalwater. Bij nieuwbouw of grondige verbouwing ben je verplicht het regenwater en afvalwater op je perceel te scheiden. Het regenwater vang je op met een regenwaterinstallatie. Meer over gescheiden afvoer van regenwater en afvalwater.
Lening simulatie
Reni Ontdek de voordelen van regenwater.
Reni helpt u om uw regenwater optimaal te gebruiken. De Reni regenwaterputten zijn totaaloplossingen voor het duurzaam hergebruik van regenwater. Via onze unieke applicatie kunt u zelf eenvoudig uw eigen regenput samenstellen en een systeem op maat bestellen in onze webshop.
vijverpomp op zonne energie

Contacteer ons