Op zoek naar Universele?

 
Universele
 
universeel WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 18 mei 2017 om 2256. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
opvangbak
Universele instantiatie Wikipedia.
In de predicatenlogica is universele instantiatie UI een afleidingsregel die uit een algemene propositie over alle objecten in een bepaald domein een propositie afleidt voor een specifiek object uit dat domein. Deze propositie maakt gebruik van de universele kwantor. Formeel verloopt universele instantiatie als volgt.:
elix led straler
Universeel 7 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.huidziekten.nl/zakboek/dermatosen/etxt/Efflorescenties.htm.: universeel bijv.naamw.Uitspraak: ynivr'sel' op alle gebieden toepasbaar of geldend Voorbeelden: Een universeel griepvaccin moet je bescherming bieden tegen alle varianten van de griep, Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, een universele waarh. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/universeel.:
bachbloesem
Universele afstandsbediening kopen? Coolblue.
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis geleverd 3 ├ęchte winkels Gratis retourneren. Als jij ook meerdere afstandsbedieningen rondom je bank hebt liggen, dan is dit met een universele afstandsbediening verleden tijd. Hiermee heb je 1 afstandsbediening voor al je apparatuur als je televisie, home cinema set en Blu-ray speler.
Universele definitie Encyclo.
Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11288.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Universele normen en waarden definitie Encyclo.
Universele normen en waarden. Normen en waarden, onafhankelijk van enige cultuur, religie of filosofie. Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Synoniemen van universeel; ander woord voor universeel synoniemen.net.
Synoniemen.net gebruikt cookies en vergelijkbare technologie├źn cookies, onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Dat houdt in dat synoniemen.net het gedrag van bezoekers vastlegt, analyseert en deelt en zo de website beter afstemt op de interesses van de bezoeker.
Universele Adapters Online Goedkoopste Universele Adapter.
Universele AC DC Adapter Regelbaar 3 tot 12 V 995., Universele AC DC Adapter Regelbaar 3 tot 12 V 1195., Universele AC DC Adapter 12 V 895., Universele AC DC Adapter Regelbaar 3 tot 12 V 1495., Universele AC DC Adapter Regelbaar 3 tot 12 V 1195.,

Contacteer ons