Meer resultaten voor Universele

 
Universele
 
Universele instantiatie Wikipedia.
In de predicatenlogica is universele instantiatie UI een afleidingsregel die uit een algemene propositie over alle objecten in een bepaald domein een propositie afleidt voor een specifiek object uit dat domein. Deze propositie maakt gebruik van de universele kwantor. Formeel verloopt universele instantiatie als volgt.:
zonneboiler
Synoniemen van universeel; ander woord voor universeel synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: algeheel, algemeen, alomvattend, alzijdig, wereldwijd. als synoniem van een ander trefwoord.: compleet, finaal, geheel, helemaal, integraal, onverdeeld, totaal, universeel, volkomen, volledig, volslagen, volstrekt algemeen bn.: alledaags, gangbaar, gemeen, generaal, gewoon, heersend, universeel, veelvoorkomend multifunctioneel bn.:
afstandsbediening garagepoort
Gratis woordenboek Van Dale.
Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen op school, kantoor, thuis of op reis. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale sinds 1864 de Nederlandse taal zo compleet mogelijk.
rsc charleroi
Universeel 7 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.huidziekten.nl/zakboek/dermatosen/etxt/Efflorescenties.htm.: universeel bijv.naamw.Uitspraak: ynivr'sel' op alle gebieden toepasbaar of geldend Voorbeelden: Een universeel griepvaccin moet je bescherming bieden tegen alle varianten van de griep, Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, een universele waarh. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/universeel.:
fortis
Universele wetten Wikipedia.
Aanhangers van new age menen dat de kerken en wereldlijke machthebbers sinds lange tijd de mensen hebben afgehouden van kennis van kosmisch bewustzijn en Universele Wetten. Esoterici menen dat in het niet begrijpen of tegenwerken van Universele Wetten één van de grootste oorzaken ligt van lijden en ziekte.
Poortopener
Universele definitie Encyclo.
Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11288.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Betekenis universeel.
Universeel betekent over de hele wereld Het is algemeen. Universeel is afgeleid van het woord universum, wat allesomvattend is. Universeel kan ook betekenen dat het op alle gebieden toepasbaar is en dat het op iedereen betrekking heeft. turelinckx 9 april 2014.
universeel WikiWoordenboek.
Leenwoord uit het Frans, in de betekenis van algemeen voor het eerst aangetroffen in 1521 1. afgeleid van het Franse universel, of het Latijnse versus verl. van vertere wenden, keren met het voorvoegsel uni met het achtervoegsel eel 2. stellend vergrotend overtreffend.
Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: eenvoudige versie Amnesty International.
Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: eenvoudige versie. Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: eenvoudige versie. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens is een moeilijke tekst. Hier vind je de tekst eenvoudiger uitgelegd.

Contacteer ons