Op zoek naar Universele?

 
Universele
 
Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: volledige versie Amnesty International.
Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: volledige versie. Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: volledige versie. Hier vind je de volledige tekst van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens zoals hij op 10 december 1948 door de Verenigde Naties werd aangenomen.
lening
Betekenis universeel.
Universeel betekent over de hele wereld Het is algemeen. Universeel is afgeleid van het woord universum, wat allesomvattend is. Universeel kan ook betekenen dat het op alle gebieden toepasbaar is en dat het op iedereen betrekking heeft. turelinckx op 2014-04-09.
afstandsbediening garagepoort
Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: eenvoudige versie Amnesty International.
Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: eenvoudige versie. Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: eenvoudige versie. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens is een moeilijke tekst. Hier vind je de tekst eenvoudiger uitgelegd.
elix led straler
Universeel 8 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.huidziekten.nl/zakboek/dermatosen/etxt/Efflorescenties.htm.: universeel bijv.naamw.Uitspraak: ynivr'sel' op alle gebieden toepasbaar of geldend Voorbeelden: Een universeel griepvaccin moet je bescherming bieden tegen alle varianten van de griep, Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, een universele waarh. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/universeel.:
bol.com Universele afstandsbediening voor alle Samsung en LG televisies.
Universele afstandsbediening voor alle Samsung, en alle LG TVs. Is jouw originele afstandsbediening stuk gegaan, of heeft de hond hem ergens bij zijn schatten begraven, neem dan deze universele vervanger. Of het een LCD, LED, Plasma, of OLED model is, het maakt niet zo uit.
Universele definitie Encyclo.
Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11288.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Synoniemen van universeel; ander woord voor universeel synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: algeheel, algemeen, alomvattend, alzijdig, wereldwijd. als synoniem van een ander trefwoord.: compleet, finaal, geheel, helemaal, integraal, onverdeeld, totaal, universeel, volkomen, volledig, volslagen, volstrekt algemeen bn.: alledaags, gangbaar, gemeen, generaal, gewoon, heersend, universeel, veelvoorkomend multifunctioneel bn.:
universeel WikiWoordenboek.
Leenwoord uit het Frans, in de betekenis van algemeen voor het eerst aangetroffen in 1521 1. afgeleid van het Franse universel, of het Latijnse versus verl. van vertere wenden, keren met het voorvoegsel uni met het achtervoegsel eel 2. stellend vergrotend overtreffend.
Universele instantiatie Wikipedia.
In de predicatenlogica is universele instantiatie UI een afleidingsregel die uit een algemene propositie over alle objecten in een bepaald domein een propositie afleidt voor een specifiek object uit dat domein. Deze propositie maakt gebruik van de universele kwantor. Formeel verloopt universele instantiatie als volgt.:

Contacteer ons