Meer resultaten voor regen opvangbak

 
regen opvangbak
 
Regenwater opvangbak Tuinadvies.
Als het gedurende lange tijd niet regent en de regengoden geven geen gevolg aan je regendans, zit er niets anders op dan extra water te geven. Alternatieve verharding in de tuin. Brandend actueel spelen wij in op de waarschuwing van onze Vlaamse minister voor natuur, milieu en landbouw.
elektrische fiets leasen
Hydroblob Het eenvoudige afkoppel buffer en infiltratiesysteem.
Als officieel Hydroblob dealer zijn wij door Hydroblob zelf opgeleid in de juiste toepassing van dit revolutionaire drainagesysteem. Zo kunnen wij onze klanten niet alleen adviseren over de juiste aantal infiltratieblokken voor een specifieke tuin, maar ook het complete Hydroblob-systeem installeren.
taxi airport zaventem
Regenwatersystemen RLM Benelux.
Gesloten opslagtanks CVC. Gesloten opslagtank met afneembaar deksel CVA. Open opslagtank type CTB. Ronde levensmiddelenechte opslagtank TR. Ronde staande opslagtank in opvangbak. Opslagtank in gesloten opvangbak CVC in CVA. Opslagtank in open opvangbak CVC in CTB. Opslagtanks ES en EM.
lening
Hemelwaterafvoer bestellen Wildkamp.
Om op onze nieuwe website automatisch ingelogd te blijven en zo uw specifieke prijzen, kortingen en acties te kunnen bekijken logt u slechts éénmaal opnieuw in en geeft u tijdens het inloggen uw voorkeur aan ingelogd te blijven. Opnieuw inloggen Lees verder.
Regenwater opvangen in je tuin en overlast voorkomen 247Green.nl.
Het klimaat verandert en dat betekent dat het vaker en heviger gaat regenen. Dat kan voor overlast zorgen, want onze riolen zijn daar niet op berekend. Omdat het aanpassen van de riolering veel geld kost willen sommige gemeenten een verbod op het lozen van regenwater in het riool.
Regenwater.
Daarnaast blijven we continue op zoek naar methodes om de eigenschappen van regenwater te combineren met duurzame thema's' zoals water en energiebesparing en reducering van de negatieve gevolgen die extreme neerslag en regenwateroverlast kan veroorzaken. Ons motto is daarom dan ook.:

Contacteer ons