Resultaten voor chemicalien

 
chemicalien
 
chemicaliën Nederlands woordenboek Woorden.org.
5 definities op Encyclo. stoffen die door chemische fabrieken gemaakt worden vb: de chemicaliën worden in tankauto's' vervoerd. Syn: chemische hulpstoffen Def: hulpstoffen bij de behandeling van afval-water of slib. 1 Chemische stoffen 2 Scheikundig bereide stoffen 3 Scheikundige preparaten.
lening op afbetaling
Chemicaliën Energie Conversie Parken.
Momenteel wordt veel onderzoek gedaan naar het omzetten van glycerol naar bestaande chemicaliën en bouwstenen zoals acrylzuur voor polyacrylaten in bv luiers, of ethyleen en propyleenglycol voor bv oppervlakte actieve stoffen, of in polyurethanen voor lijmen en kitten, of in polyesters zoals PET.
schoonmaakbedrijven
Stof scheikunde Wikipedia.
Bij een mengsel van zand met ijzerpoeder zijn de zandkorrels met het blote oog onderscheidbaar van het ijzerpoeder, terwijl een oplossing van natrium en magnesiumsulfaat in water een visueel niet onderscheidbaar mengsel is: zowel natrium en magnesiumsulfaat zijn niet meer met het blote oog onderscheidbaar, omdat de ionen gesolvateerd zijn.
lijst
Chemicaliën 8 definities Encyclo.
Syn: chemische hulpstoffen Def: hulpstoffen bij de behandeling van afval-water of slib. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10880.: chemicaliën zelfst.naamw.Uitspraak: xemi'kalijn' stoffen die via chemische processen zijn gemaakt Voorbeelden: wettelijke regels voor de opslag van gevaarlijke chemicaliën, chemicaliën in geneesmiddelen en voeding copy Kernerman Dictionaries.
limburg
chemicalien Nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus.
Deze week werd bekendgemaakt dat het gif dat een bij via haar angel injecteert, mellitine geheten, kan worden ingezet in de strijd tegen het hiv-virus. 14 maart 2013 0703: door PE Author. Ook in Somalië passagier met explosieven en injectiespuiten.
Chemicaliën op de werkvloer: een nieuw etiketteringssysteem Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
De zogenaamde CLP verordening CLP staat voor classification, labeling and packaging verandert immers het indelingssysteem voor de identificatie en omschrijving van chemische gevaren in Europa, en de manier waarop deze informatie over de gevaren van chemicaliën gecommuniceerd wordt op etiketten, in veiligheidsinformatiebladen en in andere documenten.
Zwembad chemicaliën Zwembadstore.com.
Merken Bestway BSI Campingaz Hydro-S Interline Intex Mega Pool Blaster Sevylor Stearns. Categorieën Afdekzeilen Buitendouche en afspoelen Batterijen Opblaasbed en opblaasstoel Drijvende loungemeubelen Eten en Drinken in het Zwembad Boten en kayaks Grondzeilen en ondertapijt Zwembadtrappen Pompen en filters Onderdelen en koppelstukken Opblaaspompen.
Europa vermindert blootstelling aan 7 kankerverwekkende chemicaliën Stichting tegen Kanker.
Vorig jaar stelde de Commissie al maatregelen voor om de blootstelling van werknemers aan 13 kankerverwekkende chemische stoffen te verminderen, nu voegt ze nog zeven chemische stoffen aan het lijstje toe. Het gaat onder meer om polycyclische aromaten paks, die onder meer bij de bewerking van koolstof en hout vrijkomen en waar naar schatting 7 miljoen Europeanen aan worden blootgesteld.
Miljoen doden per jaar door slecht gebruik chemicaliën Milieu Wetenschap Planeet HLN.
Wereldwijd, en met name in ontwikkelingslanden en opkomende economieën, zijn gemeenschappen meer en meer afhankelijk van chemische producten, van meststoffen en petrochemische stoffen tot plastic, voor hun economische ontwikkeling en verbeterde levensomstandigheden, zegt UNEP-directeur Achim Steiner. Maar" de voordelen van chemicaliën mogen niet ten koste zijn van de menselijke gezondheid en het milieu."
Chemicaliën Fiers.
Door 4 verschillende gamma's' aan te bieden van verschillende producenten, slagen we er steeds in om het meest geschikte product voor uw toepassing te selecteren. We bieden enkel Europese producenten aan van chemicaliën en garanderen u zo een uitstekende kwaliteit.
Containers voor Diverse chemicaliën Vanheede.
Deze afvalstoffen ontstaan vaak bij bewerkingstechnieken zoals het beitsen, passiveren en reinigen van tanks en bij de oppervlaktebehandeling van metalen. Bij diverse chemicaliën denken we vooral aan zuren en basen van gekende, anorganische samenstelling, met een beperkte organische belasting. Deze afvalstoffen kunnen corrosief, irriterend of schadelijk zijn.
Chemicaliën.
Ons unieke Verbund-systeem van sterk geïntegreerde productiesites biedt aanzienlijke concurrentievoordelen. De belangrijkste factoren die bijdragen tot het succes van dit segment zijn operationele en technologische uitmuntendheid, schaaleffecten, integratie en beschikbaarheid van grondstoffen, betrouwbare logistiek aan lage kosten en een verminderde complexiteit.

Contacteer ons