Meer resultaten voor chemicalien

 
chemicalien
 
chemicaliën Nederlands woordenboek Woorden.org.
5 definities op Encyclo. stoffen die door chemische fabrieken gemaakt worden vb: de chemicaliën worden in tankauto's' vervoerd. Syn: chemische hulpstoffen Def: hulpstoffen bij de behandeling van afval-water of slib. 1 Chemische stoffen 2 Scheikundig bereide stoffen 3 Scheikundige preparaten.
opvangbak
Chemicaliën.
Ons unieke Verbund-systeem van sterk geïntegreerde productiesites biedt aanzienlijke concurrentievoordelen. De belangrijkste factoren die bijdragen tot het succes van dit segment zijn operationele en technologische uitmuntendheid, schaaleffecten, integratie en beschikbaarheid van grondstoffen, betrouwbare logistiek aan lage kosten en een verminderde complexiteit.
akoestische
Stof scheikunde Wikipedia.
Bij een mengsel van zand met ijzerpoeder zijn de zandkorrels met het blote oog onderscheidbaar van het ijzerpoeder, terwijl een oplossing van natrium en magnesiumsulfaat in water een visueel niet onderscheidbaar mengsel is: zowel natrium en magnesiumsulfaat zijn niet meer met het blote oog onderscheidbaar, omdat de ionen gesolvateerd zijn.
goedkoop lenen
Chemicaliën 7 definities Encyclo.
Syn: chemische hulpstoffen Def: hulpstoffen bij de behandeling van afval-water of slib. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10880.: chemicaliën zelfst.naamw.Uitspraak: xemi'kalijn' stoffen die via chemische processen zijn gemaakt Voorbeelden: wettelijke regels voor de opslag van gevaarlijke chemicaliën, chemicaliën in geneesmiddelen en voeding copy Kernerman Dictionaries.
Chemicaliën Desotec.
Het kan gaan om organische of anorganische zuren, met een eindresultaat van voedings of industriële kwaliteit. Ook allerlei oliën komen in aanmerking voor zuivering door actieve kool, net zoals ongewenste kleuren en geuren, dioxines in eetbare olie of een vetzuur.
Chemicalin voor uw zwembad Chloor, PH en meer Zwembad.eu.
Alle chemicalin om algen te bestrijden, uw ladder en uw waterlijn te reinigen, uw zwembadwater het hele jaar door helder te houden en de winter geen kans te geven om uw zwembad te beschadigen. Op deze pagina vindt u alle onderhoudsproducten die u nodig hebt om bacterin te bestrijden en uw zwembadwater helder te houden.
Chemicaliën Verzamelplaats voor interactieve studies Beste Beschikbare Studies BBT.
Er werden geen kwantitatieve gegevens teruggevonden over de verbruikshoeveelheden van chemicaliën in de vlees en visverwerkende industrie. Wel werd er in 2012 in het kader van het VLIMO 1 doelgroepenoverleg een bevraging gedaan door FEVIA een bevraging gedaan bij hun leden-voedingsbedrijven naar de toegepaste persistente stoffen.
GAMMA Chemicaliën kopen?
Fulgurant ontstopper keuken badkamer 1 l. Alleen in de winkel te koop. Alleen in de winkel te koop. GAMMA ontstoppingsveer 5 m. Fulgurant ontstopper voor haar 800 ml. Alleen in de winkel te koop. Alleen in de winkel te koop.
Chemicaliën Energie Conversie Parken.
Momenteel wordt veel onderzoek gedaan naar het omzetten van glycerol naar bestaande chemicaliën en bouwstenen zoals acrylzuur voor polyacrylaten in bv luiers, of ethyleen en propyleenglycol voor bv oppervlakte actieve stoffen, of in polyurethanen voor lijmen en kitten, of in polyesters zoals PET.
Chemicaliën op de werkvloer: een nieuw etiketteringssysteem Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
De zogenaamde CLP verordening CLP staat voor classification, labeling and packaging verandert immers het indelingssysteem voor de identificatie en omschrijving van chemische gevaren in Europa, en de manier waarop deze informatie over de gevaren van chemicaliën gecommuniceerd wordt op etiketten, in veiligheidsinformatiebladen en in andere documenten.
EMIS Navigator.
VLAREM, VLAREL, DABM, MER, VLAREBO, bodemdecreet, Milieuvergunningsdecreet en nog veel meer, steeds bij de hand. De mobiele Navigator maakt het mogelijk om alle wetgeving die beschikbaar is op de Navigator website te downloaden. Eenmaal de wetteksten zijn geïnstalleerd, kan je deze ook offline consulteren.
Chemicaliën bestellen bij Boom BoomLab.nl.
Het assortiment van Boom is gebaseerd op verschillende fabricaten als Acros, Hach en Ultra Scientific. Gemakkelijk en snel chemicaliën kopen via onze webshop en altijd snel geleverd. Naast de algemene chemicaliën leveren wij ook alles op het gebied van celkweek, microbiologie en microscopische reagentia.

Contacteer ons